Het Ontstaan van onze Cattery   
 
          Catastrophe Bonnie"   
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                     

Na ons verdiept te hebben in het ras "De Ragdoll" en na het bezoeken van diverse shows en fokkers in Amerika, hebben wij in 1989 onze eerste 2 Ragdolls gekocht van Cattery "Lonerock / Catastrophe" (USA)

Dit waren Catastrophe Bonnie en Catastrophe Clyde beide Blue Colourpoint. Al snel hadden wij in de gaten dat het niet bij deze twee zou blijven daar we bijzonder onder de indruk waren van hun schoonheid en vooral van het karakter van onze katjes.
 
Het eerste nestje Ragdoll kittens in Nederland (1990) is dan ook bij ons geboren uit Catastrophe Bonnie en Catastrophe Clyde.
Hierna hebben we Villaroyal "Sandy en Cindy" (beide Seal Mitted poesjes) naar Nederland laten komen.
Uiteindelijk hebben wij totaal 14 Ragdolletjes uit Amerika laten komen uit de catteries van "Lonerock / Catastrophe" en van "Villaroyal" en zijn zo onze Ragdoll Cattery begonnen!

Omdat indertijd in Nederland het Ras "de Ragdoll" niet bekend was, hebben wij er alles aan gedaan om onze Ragdolletjes in Nederland bekend te maken gezien het feit dat dit Ras zeer zeker de moeite waars is om beter te leren kennen.

Tot op heden zijn wij nog steeds net zo enthousiast als al de jaren voorheen en onze katten hebben al heel wat nieuwe baasjes gelukkig kunnen maken met hun nakomelingetjes!